OSM Taktikleri
-
Güncel taktik verebilecek var mı?
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam güçlü rakiplere karşı 451-4231 gibi taktikler ile mi yoksa 532 541 gibi taktikler ile mi çıkmak mantıklı
-
3-5-2
-
-
-
-
-
-
-
Bugün maçım var ve rakibim 4-4-2B ve paslı oyun ile karşıma gelicek nasıl bir taktik uygulamalıyım ?
-
-
4-4-2 B ye karşı ne oynamalıyım sizce
-
-
@tna934 352 de bek yok bekler ileri olayı işlevsiz olmuyor mu?
-
Yardım edebilcek Varmı
Rakip takımın ortalaması 99 benim 90 4-4-2 b taktiği kullanıyor
Ona Karşı Nasıl Bir Taktik Çıkmalıyım Yardım Edebilcek Varmı -
-
This post is deleted!
-
-
-
@mohukerem-2 433b de çizgi taktiklerim ne olmalıdır?
-
-
433A oynayan rakibe ne oynamalıyım? Takımlar tamamen denk her şey eşit. Ranklar 90. Deplasmandayım stadı 1 yıldız. Riske atmayıp 4231 oynamayı düşünüyorum nasıl olur?
-
ARKADAŞLAR RAKİBİM 4231 OYNUYOR BENİM ORTALAMAM 90 ONUN 97 KENDİ EVİMDE OYNUYORUM HAKEM TURUNCU NASIL OYNAMAMI ÖNERİRSİNİZ
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
-
-
-
4-4-2A paslı alan savunması agresif oynayan rakibe karşı nasıl taktik kullanmalıyım ev sahibiyim aramızdaki takım gücü farkı 1 (ben daha iyiyim)
-
@shaqiri0793 Bence 451 KGV çıkabilirsin, kadron çok farklı değil +1 çok yüksek değer değil.
-
@keroderler sitil paslı oyun forvetler orta sahayı destekle orta saha ise forvetleri destekle savunama geride kal markaj alan markaj ofsaty tuzağı hyr mücadele agresif baskı 70 sitil 66 tempo 76
-
İyi oyunlar. Deplasmandayım. Rakibim 77 ben 90 takımım. Kadro değerim 2 kat fazla. Stad yükseltmemiş. Rakip 4 2 3 1 kgv oynuyor. Hazır taktiklere sıcak bakmıyorum ama deplasmanda düşük ve denk takımlara karşı sayılar kaç aralığında tutulur ve deplasmana uygun stil önerileriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.
-
@anduril34 433A oynai kanatları kullan. mevkiler sabit. değerler 60-80 bandında olsun. kazanırsın
-
Biraz önemsiz gelebilir. Ama yarın 8 kat kadro değeri farkı attığım lig sonuncusu bilgisayara karşı şöyle 7 8 gol atabileceğim taktik stil önerebilecek var mı ? Ev sahibi olarak çok düşük rakibi domine edecek taktik?