OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 bu akşam ihsanla dün senleydim
-
@F.S.M.0.13 yenersin abi sen
-
@mrtgll33 Deplasmandayız
-
@mrtgll33 Değil de genelde çok girmediğim için (diğer kariyerlere genelde manudayım) hiç oyuncu almıyorum, antreman basmıyorum stadyum geliştirmiyorum. 6 forvet var 4 tanesid oynayamıyor. Ben oynucam galiba sonraki maçta
-
-
28 yaşında kalecim 27 yaşındaki forvetten fazla gelişiyo ? sebebi ne
-
mert3413 Turkish Usersreplied to mrtgll33_ on 24 Feb 2017, 23:09 last edited by mert3413 24 Feb 2017, 23:11
@mrtgll33 kalecinin kondisyonu daha düşük düşük olan dahamı çok yükseliyo
-
4 2 3 1 kgv oynadım ama hiç verim alamadım her maça ayrı taktik mi çıkmak gerekiyor.
-
-
@F.S.M.0.13 merhaba yeni lige girdim daha 2. Hafta arsenali yönetiyorum forvet orta saha defans kale her türlü kadrom iyi ve gelişen kadro ama hangi taktikle oynamam gerektiği konusunda karar veremiyorum arsenal için hangi taktikler kullanılıyor
-
@Grug-Dex 433 Kanatları kullan oynayabilirsin.
-
@GS_METECAN benim yerime cevap verdiğin için teşekkür ederim, senin gibi kariyerli ve taktik bilgisi yüksek olan hocaları görmek güzel:thumbsup_tone1:
-
@F.S.M.0.13 Senden, ondan öğreniyoruz işte ne yapalım...Bi menajerlik oyununda 2 takım yöneterek kendimi hoca olarak addedip Yukarlarda görmüyorum..Taktik bilgisi, kariyer falan deme...Havalara girerim, ego yapar..Bi menajerin iyi oldugunu kariyerden anlayamayiz...Benim gozumde 1 aylik menajerde 1 yillik menajerde aynidir...Zamanla herkes taktik bilgisine sahip olacaktir....Çalışınız...Senin için yazdığım içinde kusura bakma...İyi eğlenmeniz dileğiyle...Oyunun keyfini çıkarın.
-
@mert3413 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 4 4 3 a kk oynayana karşı nasıl çıkmalıyım
-
@mrtgll33 deplasman kupa maçı kazanmassam üzülmem fazla hatta bazı oyuncuları dinlendiricem rakibim liverpool orta bi kadroyla çıkıyorum
875/7355