OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 peki çizgi taktikleri?
-
@Bay-Umut-Köse Orta sahayı düzelt mevkisinde kalsın
-
@mrtgll33 bir de şu ofsayt ve markaj konularına açıklıklık getir başka soru sormayacağım Ofsayt Evet - Hayır ne zaman kullanılmalı Adam Adama Markaj - Alan ne zaman kullanılmalı
-
@Bay-Umut-Köse Valla ofsayt kullanmıyorum hiç Adam adama da tercih ettiğim bir sistem değil o sebeple yanlış yönlendirmeyim :hugging:
-
@Bay-Umut-Köse kadron iyiyse 4 3 3 a kk çıkabilirsin
-
Selamün Aleyküm danşmaya geldim, ligde dortmundu sonradan aldım ve gerilerden 3.'lüğe kadar getirdim. Deplasmanda lig 2.'siyle maçım var. Yenmem lazım nasıl çıkmalıyım?
4-3-3A Oynuyor
Bu da benim taktiğim;
-
benle eşit güçte rakip 3-4-3A oynuyo maç benim sahamda nasıl karşılık veriyim ?
-
Merhabalar
Munited ile maçım var 442B oynuyor kadro degeri 843 € benim takım chelsea 433A oynuyorm kadro degerim 745 € hangi taktikle başa çıkabilirm :)ligde aramızda 1 puan fark var ama bnei ilk maçta 5-1 yendi kampa gitmişti ben girmemiştim. Biri kupa olmak üzere iki maç oynayacagım onula ne yapayım yardımcı olrmusnuz:)
-
Arkadaşlar bu hafta çok önemli bi maçım var ligde 5te 5 yaptım ve birinciyim takımım Redbull Liepzig kadromu baya güçlendirdim başlangıca göre 192m kadro değerim var oynadığım rakip 340m dortmund la oynuyorum 433 oynuyor genelde ama hangi taktiği yaptığını göremiyorum gizli açmış ortasaham ondan daha iyi defansım çok kötü nasıl bi taktik yapmalıyım diye düşünüyorum 4-5-1 defansif kgv oynamayı düşünüyorum ama hem evimdeyim hem antreman açtım hem de kendi sahamı geliştirdim onunda avantajı var 4-3-3 mü oynasam diye düşünmekteyim .oynadığım rakip tanıdık benim oynadığım taktiğe göre taktiğini değiştirebilir sizce nasıl oynamalıyım
-
@lordserty bana kalırsa ofansif oyna antreman alıp defansif oynamak mantıksız zaten.
-
442 b ye karşı hangi taktikle çıkılır deplasmandayım güçler yakın
-
@mytripolis Sende 4-4-2B oynayabilirsin belki. Ama olay dizilişte değil taktikte, taktiği iyi ayarlarsan istediğin dizilişle yenersin
-
433b kanatları kullan - adam adama - ofansif - yüksek hız pas - rakibe yakın oynayan benim takımıma denk (sadece kaleciler arası fark büyük benim 90 adamın 106) takıma karşı hangi diziliş ve taktikle çıkmalıyım çok önemli bir maç. ayrıca deplasmandayım yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler
-
@lambvox kardeşim ben kaptanı en yaşlı oyuncu yapıyorum penaltıyı en yüksek hücuma sahip forvete kullandırıyorum frikiği hücumu en yüksek orta sahaya kullandırıyorum korneri de ya hücumu yüksek defansa yada herhangi bir orta sahaya kullandırtıyorum
-
Acaba simülasyon nasıl işliyor bu konuda? Kaptan en yaşlı oyuncu olunca oyuncular onu mu dinliyorlar (=daha sistemli oyun) yoksa forvet yaptığımızda ofansif odaklı bi futbol dolayısıyla daha çok gol falan mı oluyor? Bu sorulara cevap gelse yeterli. Korneri defanstan seçmemeye özen gösteriyorum zira top kaybı olursa defanstaki adam kornerden oraya gitmesi uzun sürer = gol yeriz. Özellikle 3-4-3 gibi az defanslı sistemlerde buna dikkat etmek lazım. Orta Sahadan en güçsüz oyuncuyu seçmek mantıklı gibi.
-
@lambvox kardeşim kaptanı en yaşlı ama ort özelliği en yüksek oyuncu yap ya da bunun dışında kadrondaki en iyi oyuncuyuda seçebilirsin. Korner kullanan oyuncunu orta sahadan hücum yönü en yüksek oyuncuyu seç bu şekilde maçlardan iyi sonuçlar çıkartabilirsin. Kaptan meselesine fazla takılma hücumdan seçtiğinde ofansif ya da defanstan seçtiğinde defansif oynamıyorlar iyi oyunlar...
-
Arkadaşlar hepinize merhaba. bugün ligde final gibi bir maçım var. eskişehirsporla liderim 334 m kadro değerim var. rakibim göztepe bir puan farkla ikinci değeri 335m. maç onun evinde 433b kanatları kullan taktiği kullanıyor. hazırlık maçlarında beni hep yendi bu taktikle. nasıl bir taktikle oynamalıyım?
-
@Süleyman-Zidane 6-3-1 a kontra atak agresif her oyuncu kendi mevkisinde alan savunması ofsayt yok pres %100 pas %19 oyunu geride tut %19 otobüsü parket