OSM Taktikleri
-
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
@Grug-Dex rica ederim başarılar
Sağolun Hocam verdiğiniz taktik sayesinde 3-1 yenip liderlik koltuğuna oturmuş bulunmaktayım.(
-
@Grug-Dex tebrikler kardeşim :clap_tone1:
-
@Bay-Umut-Köse ahahah tabiki
-
Önerim kadronuzu sağlamlaştırıp 4-3-3 oynamanız. Zaten oyunda kadro taktikten genel olarak üstün olduğu için (şans etkenini saymazsak) ve 4-3-3 en iyi atak taktiklerinden olduğu için her maç 3-4 atar şampiyon olursunuz. Puanınız eşit biri varsa averajla şampiyon olursunuz. Tabi önemli olan rakibe göre taktik düzenlemek.
-
@babuşthekıro Ligde oynadığınız menajerler de önemli, iyi bir menajer büyük takımı aldımı o ligi vermez. Yine de tebrik ederim kardeşim seni. Ofansif kadro 433 kadrosuna daha uygundur tabiki.
-
@babuşthekıro O sebeple menajerlerin kendilerini geliştirmek adına, her lig sonrasında daha iyi daha kariyerleri menajerlere doğru yönelip liglerini yükseltmeleri gerektiğini düşünüyorum. Belki şampiyonluk gider veya mp az gelir ama bunlardan daha önemli olan tecrübe kazanılır. Bir süre sonra gerçekten bunu anlamış olur menajerler. Sadece bir öneri bu Sonuçta keyfine göre normal oynamakta uygun :hugging:
-
@mrtgll33 rakibim inter çok kuvvetli kadrosu var 433 a oynuyor torinoyum orta halli bi takım var ne yapabilirim nasıl galiğ çıkabilirim
-
sa benle hemen hemen aynı ama bi tık üstümde bi rakiple oynuyorum 433a kanatlardan oynuyo ben deplasmandayım nasıl karşılık veriyim ?
-
@RoucheMartinez 451KGV agresiif oyna, alan savunması. Pres ortalarda olsun
-
433 b kk ya 442 a paslıyla çıkayım mı ?
-
@Guerlain1903 442 hiç hiç sevmem o yüzden yorum yapmayım ben
-
5-3-2 / 6-3-1 KONTRA oynayanlara karşı hangi taktik ile çıkılmalı?
Bir de 4-5-1 / 4-2-3-1 KONTRA oynayanlar var onlara karşı taktik nedir? -
@Bay-Umut-Köse kardeşim ilk baştakini bilmem ama 4-5-1 ve 4-2-3-1'i kontra ile oynayan varsa o ligde kolay şampiyon olursun.
-
Sa beyler bayern le maçım var 4-3-3 a oynuyor çok agresif alan savunması ofsayt tuzağı yok kanatlarla çıkıyor ben schalkeyim nasıl bir taktik öneririsiniz
-
@Alp-Berkay-Gülbahar Kadron iyiyse aynı taktikle çıkabilirsin. Değilse ve senden güçlüyse 4-5-1, 4-4-2 oynayabilirsin. 4-4-2 sakat taktik ama önermem. Ama diğer taktikler Çizgi Taktikleri herkes yerinde, Çok Agresif, Alan Savunması, Ofsayt: Yok ve KK oynayabilirsin
-
@Alp-Berkay-Gülbahar birde @mrtgll33 abimin bi lafı vardır çok popüler, deplasmandaysa 4-2-3-1 çık