Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. Hesabım Çalındı

Hesabım Çalındı

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
4 Posts 3 Posters 17 Views 2 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • O Offline
    O Offline
    ofmbest95
    Turkish Users
    wrote last edited by

Hesabım düpedüz aleni bir şekilde çalındı. Roel isimli bir botla konuşma gerçekleştirdim(gerçek insan olduğunu asla düşünmüyorum). Elimde tonla kanıt ve delil olmasına karşın bana yardım edemeyeceğini söyledi. Bana yöneltilen sorularda bile "En son ne zaman ve ne kadar boss coin aldınız, hesabınızda ne kadar boss coin var ?" gibi dalga geçilerek hazırlanmış sorular. Yahu bir insanın hesabı çalındıktan sonra çalan kişi ya tüm boss coinleri hacadıysa veya yeni boss coin satın almış olabileceği ihtimalini siz hiç düşünemediniz mi ? Hesabın takma adının ve e-postasının en ufak bir bildirim ya da e-posta gelmeden değiştirilmiş olması inanılmaz. Elimde sapasağlam deliller var, sözde adminler bu konuyla ilgilenirse(hiç zannetmiyorum ama) onlara da rahatlıkla ispatlayabilirim. Bütün bunların yanı sıra adamın hesabında bulunan arkadaşlarının tamamı bile benim gerçek hayatta ki arkadaşım. En azından onlara tek tek mail atın iletişime geçin veya 2 faktörlü doğrulama kodu falan gönderin diye öneride bulunuyorum o da yok. Hadi onu da geçtim yahu 1 gecede e-mail nickname şifre her şey değişiyor hiç mi ip loglarınız yok sizin ? O hesaba satın alım yaptığım kredi kartım bile şu an yanımda + hatta o çalınan hesabın forum profiline basınca bile yeni ismi yazmıyor benim nickname'im hala yazıyor. Lütfen artık şuna bir çare bulun, gerekirse telefon numaramı vereyim gerçek hayatta konuşalım.

mrtgll33M 1 Reply Last reply
    0
    • SirFearlessS Offline
      SirFearlessS Offline
      SirFearless
      wrote last edited by

Durumu açıklayan bir mail gönderirseniz yardımcı olacaklardır. tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply
      0
      • O Offline
        O Offline
        ofmbest95
        Turkish Users
        wrote last edited by

Yok kardeşim yardımcı falan olmuyorlar. Şimdi buraya özel bilgiler içeren mailleşmeyi atmayayım de, adamların gelip bana sorduğu soru hesabınızda kaç boss coin vardı, yok efendim işte en son kaç boss coin aldınız ? Ya kardeşim ben bunları yanıtlıyorum da çalan adamın hesabımda ki boss coinleri harcamadığı veya yerine yenisini almadığı ne malum ? Allah aşkına gidiyorum son alışverişimi son boss coin miktarının falan ss'ini gönderiyorum bana diyor ki destek maili maalesef bu bilgiler yanlış. Gel de delirme.

1 Reply Last reply
        0
        • O ofmbest95

Hesabım düpedüz aleni bir şekilde çalındı. Roel isimli bir botla konuşma gerçekleştirdim(gerçek insan olduğunu asla düşünmüyorum). Elimde tonla kanıt ve delil olmasına karşın bana yardım edemeyeceğini söyledi. Bana yöneltilen sorularda bile "En son ne zaman ve ne kadar boss coin aldınız, hesabınızda ne kadar boss coin var ?" gibi dalga geçilerek hazırlanmış sorular. Yahu bir insanın hesabı çalındıktan sonra çalan kişi ya tüm boss coinleri hacadıysa veya yeni boss coin satın almış olabileceği ihtimalini siz hiç düşünemediniz mi ? Hesabın takma adının ve e-postasının en ufak bir bildirim ya da e-posta gelmeden değiştirilmiş olması inanılmaz. Elimde sapasağlam deliller var, sözde adminler bu konuyla ilgilenirse(hiç zannetmiyorum ama) onlara da rahatlıkla ispatlayabilirim. Bütün bunların yanı sıra adamın hesabında bulunan arkadaşlarının tamamı bile benim gerçek hayatta ki arkadaşım. En azından onlara tek tek mail atın iletişime geçin veya 2 faktörlü doğrulama kodu falan gönderin diye öneride bulunuyorum o da yok. Hadi onu da geçtim yahu 1 gecede e-mail nickname şifre her şey değişiyor hiç mi ip loglarınız yok sizin ? O hesaba satın alım yaptığım kredi kartım bile şu an yanımda + hatta o çalınan hesabın forum profiline basınca bile yeni ismi yazmıyor benim nickname'im hala yazıyor. Lütfen artık şuna bir çare bulun, gerekirse telefon numaramı vereyim gerçek hayatta konuşalım.

mrtgll33M Offline
          mrtgll33M Offline
          mrtgll33
          Turkish Moderator
          wrote last edited by mrtgll33

@ofmbest95 Hesabınızın çalındığı tarihte; hesabınızın size ait olup olmadığını kontrol amaçlı olan sorulardır. Burada herhangi dalga geçmek söz konusu değildir. Son hatırladığınız bilgiler eşiğinde bunun gerçekliği sağlanabilir aksi taktirde herkes hesabım çalındı diyebilir. Daha sonrası için sorulmadı bunlar. Elinizde ki kanıt olarak görülen şeyleri https://support.onlinesoccermanager.com/hc/tr/requests/new buradan iletebilirsiniz.

Forumlar üzerinden daha fazla ilerleleyemekteyiz.

mrat.png

1 Reply Last reply
          0
          • mrtgll33M mrtgll33 locked this topic
          Reply
          • Reply as topic
          Log in to reply
          • Oldest to Newest
          • Newest to Oldest
          • Most Votes

• Login

• Login or register to search.