Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf Jak odpadac to z klasą. Kaziu rozbity. Jak patrzę na swoje wyniki to gdyby połowę tych remisow zamienić na zwycięstwa to miałbym realne szanse na awans xD
Zdecydowanie masz rację, królu remisów. Próbuję ci dorównać, ale nie dam rady :rofl:.
-
Sprawdzam ile dam radę zremisować meczy zanim stracę pierwsze miejsce :rofl:
Teraz gram mecz z Łukaszem, a nie mam najlepszego napastnika i pomocnika, więc moja pozycja jet mocno zagrożona -
Grupa J Kolejka 20
-
Ustawienie na mecz mi nie weszło, widocznie za późno się ustawiłem, ale nic. Ważne, że na pewno nie skończę ostatni
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@suchy998 a to zwracam honor. A co ci to daje każdy może cię podpatrzyc minute przed meczem gdzie masz już ustawiona taktykę na mecz xd
To jest sekretna taktyka PAM - jak widać skuteczna, bo @suchy998 jest liderem. Tylko z tego zaciemniania przed kolegą z PAM pomylił się i był przekonany, że gra u siebie natomiast @LookPicture chyba był przekonany, że gra na wyjeździe, bo zagrał 4-5-1 a kilka minut przed meczem był ustawiony ostrożnie i skrzydła
Chłopaki z PAM jak widać ostro mieszają do ostatnich chwil nawet w meczach przeciw sobie.
-
@radek12_19 3 punkty do awansu, dzisiaj powinna być wygrana @bylus22 dostaje czerwone na samym początku, niedługo potem strzela gola, a mi dopiero pod koniec udaje się wyrównać mimo że miałem posiadanie 61-39. Tego nie ogarniesz
-
@daroo933 @cogito niech wam bedzie nie wiem jak grał @LookPicture gral ale ja wiem ze pomyliłem ze gram na wyjeździe a ustawiłem na mecz u siebie
a co do szpiega to juz pisałem ustawiam tak sobie od początku półfinału -
@toomanyways Dzisiaj to się tak ustawię, by ustawienie weszło. Zdziwiłem się, że wczoraj nie weszło, skoro wcześniej w takiej, a nie innej porze się ustawiałem i było ok.
-
@borynos said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
to żegnaj la Grande Finale porażka i trzy remisy pod rząd wyjaśniły aspiracje , do zobaczenia za rok w MP i powodzenia wszystkim finalistą
Możemy przybić sobie piątkę :clap_tone1: Wrócimy za rok mocniejsi borynek nie płacz xD
-
@borynos said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
to żegnaj la Grande Finale porażka i trzy remisy pod rząd wyjaśniły aspiracje , do zobaczenia za rok w MP i powodzenia wszystkim finalistą
Ty już byłeś Mistrzem Polski , teraz daj szansę innym