Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@GranTurismo17 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
Eskiden "mp kasılan" ligler, takımlar vardı. KF Elbasani, Mezòkovedś (yanlış yazmış olabilirim ) bunlar gibi kısa haftalı liglerden önerebileceğiniz takım/lar varmıdır ?
Bence ligin kısalığından ziyade ligdeki aktif menajer sayısı daha önemli ve kalabalık kişiyle oynamak daha çekişmeli daha zevkli. Ama yine de tercih meselesidir bir şey diyemem.
İstediğin tarz liglere örnek vermek gerekirse; Azerbaycan ligi, Belçika 2.ligi, Ermenistan ligi, Hindistan ligi, Letonya ligi, Litvanya ligi ve Singapur liglerini önerebilirim. Bu ligler 8'er takımlı olduğu için fikstür kısa ve çabuk biten liglerdir. -
@GranTurismo17 litvanya ligi favorim
-
Hacılar Şaka maka oyunun bug ı olan oyuncuyun buldum sanırım adamı yedek klübesini doldursun diye aldım forvette rotasyon yapsın diye adam her girdiği maçta gol attı 7o lik 8o lik adamlar dururken
ideal yedek transfer listesinde denk gelir hiç düşünmeyin alın karlı yatırım emlak gibi bişey eleman -
yuh süper istatislik harbiden hemen alayım
-
Merhabalar arkadaslar,hedefi dusuk,kadrosu iyi-iyi bir menejer puani alabilecegim-bir takım önerir misiniz?
-
@JacksonFlying takımın önemi yok son hedefle dolu her ligden mp gelir
-
@F.S.M.0.13 abi mesela kadrosu genç falan olsun veya geniş
-
@JacksonFlying 8 li lig olarak litvanya liginden lietava jonavayı öneririm ama iyi kadro kurman gerekir hedef sonlarla şampiyon olabilmen için
-
@F.S.M.0.13 tamamdir abi tesekkurler deniyecegim
-
@JacksonFlying eyvallah birşeye ihtiyacın olursa bana yazarsın
-
Lorik,Hakan ve Sir Alex serverları erken oynanıyor bu aralar bilginize
-
aslında şu konuya açıklık getirmekte fayda var lig veya takımın önemi yok ligin uzunkuğu\kısalığı ve takımın hedefinin önemi var 10 takımlı avusturalyada hedef 9 u alman ile arnavutluktaki hedef 9u alman arasında bir fark yok asıl olan ligindeki menajerlerin çokluğu ve aktifliğidir.......
-
@osmancandar kesinlikle öyle menajer ve aktifliği önemli.
-
futbolcu tavsiyelerine değinecek olursam ben kendi oynattığım ve çok da güzel sonuçlar aldığım oyuncuların isimlerini yazacağım.
Forvetler ;
Dybala (şuan southampton da oynatıyorum 37 maçta 47 gol 7 asist performansı gösterdi hemde sağlam gelişiyor)
Niang (milanı şampiyon yaptığım zaman 30 maçta 45 gol 6 asistle mi ne oynamıştı hemde iyi gelişiyor)
Lewandowski ( adam efsane oynuyor ve iyi goller atıyor. şuan ondan memnunum.)
Vietto ( sevillanın genç oyuncusu. 15 maçta 14 gollük bir performansı var. hem genç hem golcü.)
morata(10 maçta 10 gollük performansı ile dikkatimi çekti. şimdi her maç gol atıyor. )
aubameyang( 27 maçta 30 gol 8 asistle oynuyor. bu adam bir efsane)Orta Sahalar
Vidal ( 12 maç 2 gol 7 asist. bi orta saha için az da olsa yeterli.
mario götze
fellaini
sanches
boufal
ve kesinlikle pogbadefanslara gelecek olursak da
hummels
clyne
miranda(şiddetle tavsiye ederim mükemmel asist yapıyor)
filipe luis (asist yapıyor)kaleciler zaten herkes tarafından tercih edilen kaleciler;
Rico , Perin, Leno, Donnarumma vs. -
@cassano90 Güzel yazmısın emeğine sağlık
-
Uzun zamandır oynamadığım için bu hesabımda pek bir kariyerim yok ama gözlemlediği şekilde oyunculardan bahsedeyim. Deyinmek lazım agresif oynadığım için yazacağım oyuncular her maç 90 dakika oynamıyor.
Suk Hyung-Jun - Kendisi gerçek hayatta tam bir leş olmasına rağmen oyunda 74 gücünde ve 14 maçta 13 gol atıp 4 asist yaptı.
Douglas Costa - Kendisi 90 gücünde 11 maçta 9 gol atıp 1 asist yaptı.
Akhmedov - Kendisi 75 gücünde bir arkadaşım almışmıştı oynadığı 5 maçında 6 gol atıp 5 asist yaptı.
Shelvey - Kendisini Başakşehir takımında oynattım. 5 maçta 6 asist 4 gol ile oynadı.
Van Persie - Ligimdeki Fenerbahçenin kadrosunda ki 8 maçta 14 golü var. Diğer takımlarda da iyi midir bilmem ama ben bu performansını fenerbahçenin 22 maçta 80 gol atmasına bağlıyorum.
Diego Costa - Kendisi ligde 5. olduğum Süper Ligde 24 maçta 18 gol atıp 1 asist yaptı.
Koke - Yine Ligimdeki Fenerbahçede olan bir oyuncu 21 maçta 13 asist yapıp 1 gol atmış.
Neustader - Defans olmasına rağmen 20 maçta 5 gol 6 asist.
Kalecilerden - Joe Hart ile Volkan Babacanı önerebirim. Ucuz ve işe yarar kalecilerdir.
-
Takım Önerilerimde ise genel olarak iyi kadroyla başladığınız Bundesliga'daki takımlardan bahsedicem. Tabi başka takımlarda olacak.
Wolfsburg - Bu takım normalde de 210 milyon ve genelde Bundesliga'daki liglerde alınmayan bir takım. Alınmayan dediğim genelde herkes münih dortmund gibi isim takımlarına koştuğu için.
Schalke 04 - Bu takımda genç oyuncular var ve kadrosu da değerli bir kadro. 10 hafta içerisinde genç oyuncuları satarak 150 milyon elde eden arkadaşı oldu. (- Haftalar dahil değil)
Fenerbahçe - Zaten kadrosu çok iyi bir takım bu takımı alıp süperlihde iyi bir taktiğkle oynarsanız liderlik + kupadan şaşmazsınız.
Barcelona - Takımdaki genel oyuncular yaşlı olmasına rağmen bazen oyundaki yaşlı oyuncular pahalı olabilir. Buna denk gelmişseniz barcelonada böyle çok yaşlı oyncu var. Onları satıp güzel bir kadro kurabilirsiniz.
West Ham - Bu sene iyi kadroları var ve hedefi de çok yüksek değil alırsanız başarılı olursunuz.
-
Toni Kroos, Antoine Griezmann, Fernando Torres, Carlos Bacca, Giacomo Bonaventura, Keylor Navas(nedense antrenmanlarda arka arkaya %100 gelişim gösteriyor), Alvaro Morata, Philippe Coutinho, Lars Stindl şu anlık aklıma gelenler.
-
Bugünde biraz takım önerilerine değineceğim.
Bayer Leverkusen - Almanya ligindeki bu takımın hedefi 3 ve genç oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken bir takım. özellikle kalede Leno'nun olması, forvette bellarabi volland brandt(20) gibi genç oyuncuları olmaları ve işlevsel olmaları çok çok iyi. brandti antrenmanda geliştirip bellarabi ve volland chicarito gibi isimleri satarak iyi oyuncular elde edebilirsiniz. bende aldım 10 lig maçında 10 galibiyet aldım 34 gol atarak 1 gol yedim ve en yakın rakibe 4 puan attım. şiddetle önerilir.
Sevilla - İspanya liginde hedefi 4.lük olan bu takımın da kadrosu genel anlamda iyi. Rico gibi genç kalecisi olan Vietto gibi forvette genç bir oyuncusu olan ki Vietto ile şu an da 24 maç 22 gol 2 asistlik bir performansım var. yine orta sahada asist bakımından iş yapan bir correa var. hedefi 4 olmasına rağmen eğer taktik ve transfer bakımından iyi işler çıkarırsanız şampiyonluğa rahatça ulaşabilirsiniz. ben şuan lider barcanın 3 puan gerisinde atleticonun 2 puan önünde 2. sıradayım kupa finalinde barcayla yapacaüım muhtemelende yenicem
Milan - forvette niang bacca gibi defansta romagnoli özellikle kalede donnarumma gibi bir kalecinizin olması çok büyük avantaj. italya gibi bir ligde hedefi 4.lük olan bu takım şampiyonluk için juventusla adeta yarışır. ama oyun zekanızla 1. bitirebilirsiniz.
everton - ingiltere ligindek bu nacizade takımımızın hedefi 7.lik ve forvette lukaku gibi orta sahada barkley gibi oyuncularınız var.ingiltere gibi zor bir ligde bu takımla başlamak bence cok cok iyi bir kere hedefiniz 7 ve bunun çok çok üstünde kalabilirsiniz. genç oyuncuların yanı sıra yaşlı oyuncularınızı da satarak çok daha iyi oyuncular alarak en kötü 3.lüğe rahatlıkla girilebilecek bir takım.
southampton - ingiltere zor bir lig fakat imkansız değil. hedefi 9 olan bu takımın oyuncuları lige göre yetersiz gözükse de ligin hazırlık evresinden başlayıp lig bitene kadar transfer konusunda çaba sarf ederseniz çok güzel bir başarı elde edersiniz. şahsen ben böyle yaptım ve 3 kupayı da müzeye koydum.
yine türkiye liginde medipol başakşehir osmanlıspor antalyaspor gibi takımlar ile de rahatlıkla ilk 3 e girebilir şampiyonluk yarışında bulunabilirsiniz.
ben şu an sadeece oynadığım liglerde ki tavsiyelerimi ilettim ve bu takımlarla şampiyonluk yaşadım. şimdi ana ligleri bitirip alt segment liglere yeni başladığım için bu liglerin tavsiyelerinde bulundum. daha henüz bu segment için izlanda ligine girdim. bundan sonra da bu takımlar ile devam edeceğim. tavsiyelere uyun arkadaşlar bak bu takımlar başarılı takımlar
-
Genellikle çoğu kişi hedefleri yüksek takımlardaki genç oyuncuları konuşuyor, birbirine öneriyor. Bende hedefleri çokta yukarılarda olmayan, hedefleri yüksek olsa da çokta göz önünde bulunmayan liglerde oynayan futbolcuları önermek istedim.
-
FORVET
Lazao (Avusturya Ligi-Red Bull Salzburg) 20 yaşında-Hücum gücü72
Cabot (Fransa Ligi-Lorient) 22 yaşında-Hücum gücü71
Gabriel Jesus (Brezilya Ligi-Palmeiras) 19 yaşında-Hücum gücü86 [Ortalama gücü düşük olan takımlara tavsiye etmesem de transfer bütçeniz yüksekse ve takım oyuncularıyla arasında çok fazla güç farkı yoksa(bütçeyi tek bir oyuncuya heba etmemek için) alınabilir)
Guedes (Brezilya Ligi-Palmeiras) 20 yaşında-Hücum gücü72 -
ORTA SAHA
Laimer (Avusturya Ligi-Red Bull Salzburg) 19 yaşında-Ort gücü72
Blin (Fransa Ligi-Toulouse) 20 yaşında-Ort gücü72
Adryan (Brezilya-Flamengo) 22 yaşında-Ort gücü72 -
DEFANS
Diop (Fransa Ligi-Toulouse) 20 yaşında-Defans gücü74
Augustınsson (Danımarka Ligi-Copenhagen FC) 22 yaşında-Defans gücü74
Durmisi (İspanya Ligi-Real Betis) 23 yaşında-Defans gücü70
Vezo (İspanya Ligi-Granada) 22 yaşında-Defans gücü70
-