Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@saitsait60 teşekkürler
@EvilUce moutinho çift yönlü oynayan,benim genelde önliberoda oynattığım bir topçu,performansı güzel beğendim
orta saha-->Coutinho,Eriksen(85+) ofansif oyunlarda güzel.
forvet-->firmino(85+) baş tacıdır. -
Rayan Cherki var 16 yaşında 74 gucundeydi sanırım hucumcu orta saha iyi gelişir arkadaşlar alın lig başı.
Ayrıca 14 yaşındaki kaleci var . Soyadı Ochoa . Gücü 50 olmasına rağmen lig başı alıp sıkı geliştirirseniz lig sonuna doğru mükemmel oyuncu olur . Iyi oyunlar .
-
arkadaşlarla beraber bir lige gireceğiz. ilk 6-7 takımın kadro değeri yakın olan ve kadro değerlerinin çok düşük olmadığı aynı zamanda çok uzun olmayan bir lig tavsiyesi verebilirmisiniz
-
@Umut-ŞAHAN
Slovenya(10 takımlı)=> kadro değerleri düşük sayılır.Güney Kore(12 takımlı)=>Slovenya'ya göre kadro değerleri biraz daha iyi.
The Doerak League(12 takımlı)=> Tüm takımlar eşit güçte {96-97 milyon civarı}
-
rice etsem 85 üstü genç defans oyuncusu önerebilirmisniz
-
@Asaf-Bey_24 85 üstü pek defans oyuncusu olmadığı için genç olanlar da sınırlı.
87'lik Trent Arnold (21) ve yanlış hatırlamıyorsam 84'lük De ligt(20) var.Eğer genç sayarsanız bir de 24 yaşında Lucas Hernandez var.
-
teşekkürler
-
KENDİ LİGİMDE BAŞKA BİR TAKIMIN TRANSFERİ SATTIĞI OYUNCUYU TRANSFER LİSTESİNE TEKRAR GERİ DÜŞMEDEN NASIL GERİ GETİREBİLİRİM. YAKLAŞIK 7 GÜN ÖNCE SATILDI. İNGİLTERE LİGİ OYNUYORUM VE OYUNCUNUN nakliye LİGİNE SATILDIĞINI GÖRDÜM. BU OYUNCU HARY KANE! BU OYUNCUYU KAŞİF İLE ALMA ŞANSIM OLABİLİR Mİ?
-
@cemre-yasar Tabiki alabilirsin kaşifle . Aşağıdaki gibi denerseniz gelir ligindeki başkası almadıysa .
Pozisyon: Forvet
Stil: Ofansif
Yetenek: 85+
Millet: İngiliz
Lig: İngiltere -
Oyunda epeydir tecrubeliyim ama epeydir oynamiyodum. Gucler, kasif kismi filaj degismis biraz. Genc gelisime acik oyuna katki yapan orta saha onerileriniz varmi varsa kasifte hangi formasyonu kullanarak cagirmaliyim. (4-4-2) oynatiyorum guclu orta saha kurmam lazim
-
@Coachh038 hocam keşke daha detay belirtseydiniz; hangi güç aralığı, ne kadar genç, defansif mi ofansif mi olarak. Ama birkaç öneri yapayım size.
Ofansifler
Nicolo Zaniolo(20) => 81
Mohammed Ihattaren(18) =>75İki Yönlüler
Houssem Aouar(21)=> 81
Phil Foden(19)=> 76Defansifler
Declan Rice(21)=> 81
Eduardo Camavinga(17)=> 77Birer tane 80+ birer tane de 70-80 arası yazdım. Eğer daha detaylı sorarsanız daha iyi öneriler alabilirsiniz..
-
@saitsait60 hocam şöyle PL oynuruz zaten bazı genç oyuncular zaten takımlarında oluyor alamıyorum onları. Ben tottenham yönetiyorum zaten.
Aradığım güç aralığı 75-84 aralığında varsa 17-22 yas aralığına sahip oyuncular.
Lig 19 kişi aktif olduğu için benim oyuncularda zor satıldığından kolay oyuncu alınmıyor olanlarida millet alıyor hemen.
Onların dışında yaşlı olmayan 24-28 yaş aralığında 84-90 güç aralığında katkı sağlayan oyuncu önerileride beklerim. -
@Coachh038
Reinier(18)=> 75
Sandro Tonali(19)=>77
Jonathan David(20) => 77
Federico Valverde(21)=> 81
Rodrigo Bentancur(22) => 81
Martin Odegaard(21)=> 81
Rayan Cherki(16)=> 74
Bunlar yeterli olur herhalde@Coachh038 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
Onların dışında yaşlı olmayan 24-28 yaş aralığında 84-90 güç aralığında katkı sağlayan oyuncu önerileride beklerim.
Bunun içinse Coutinho, Milinkovic Savic ve Saul Niguez'i önermiş olayım.
-
@saitsait60 hocam cherki yi kaşif bulamıyor ligimizi kontrol ettim alıp satanda olmamış neden bulamıyor kaşif
-
@Coachh038 Cherki Fransız ve Fransa'da oynuyor, Stil olarak hücumcu. Bunlara ilaveten Genç ve 65-74 aralığı seçilmeli. Bunları aynen yaptınız mı?
-
@saitsait60 hocam siz isim belirtince araştırmami yaptim seçim olarak fransiz lig fransa 24ten küçük yas 65-74 araligini sectim ama hucumcu olarak aratmadim bulur herhalde diye baska baska adamlae geldi. Ligin transfer geçmişine tek tek baktim adam hic alınmamış. Neyse yinede sağolun. 2 gündür adam satamıyorum ama adam satabilirsem oyunda dediginiz oyunculardan alicam
-
@Coachh038 o aralıkta bir sürü Fransız topçu vardır, o yüzden gelmemiştir. Siz yine de hepsini doğru yapın da sıkıntı çıkmasın. Siz de sağolun
-
@saitsait60 hocam öyle biseyki ben adam satıp para alana kadar sizin yazdiklariniz coktan alinmis oluyor. Hepsi elden gitti valla
-
@Coachh038 kadronuza baktım da Aouar,Bentancur,Ihattaren, Cherki'yi siz almışsınız orta saha olarak.Tottenham'ın orta sahaları zaten genç,diğerleri elden gitse ne olacak Alabileceğinizden fazlasını almışsınız zaten daha gençlerle uğraşmanıza gerek yok : )
-
@saitsait60 aynen hocam ben bi an herkes transfer yapinca gaza geldim gereginden fazla almisim. Biraz gelistirip satip baska mevkilere yoneliyim defans almak lazim bu takima.