Pomoc OSM 🤔
-
@hoobson1
Dokładnie tak jest jak Kolega wyżej napisał. Za każdy jeden transfer płaci się pieniędzni plus moneta, w przypadku gdy brakuje Ci pieniędzy na danego gracza możesz go kupić wydając więcej monet. -
@byku-duma-warmii
@huzar-shakir
Dzięki za wyjaśnienia, powiązałem nie słusznie punkty menadżerskie z monetami. Teraz wszystko jasne. -
@hoobson1
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc :slight_smile:. -
@mihau1878 @Dovco_HandF Chciałem zgłosić że nadal nie dostałem punktów do rankingu za Finał MP.
Zauważyłem że już mniej jest zgłoszeń tego typu na forach światowych czy jest jakaś poprawa czy ludzie tego nie zgłaszają?
-
@didierluk admini świętowali.dobrze że w końcu wszystko wróciło do normy.jedyny minus że tak często nadal modernizuje się grę
-
-
@Byku-Duma-Warmii @Dovco_HandF @mihau1878
Mam pytanie, może głupie... Jak dodawać zdjęcia/obrazki do opisu profilu na forum.. po prawej stronie klikam profil -> edytuj profil i co dalej? ... na starym forum były ikonki oznaczenia itd, tu nic nie widzę. -
Kody obrazka wysyłasz w poście na forum , kopiujesz kod i wstawiasz w rubryce "O mnie" w edycji profilu.
Trudniej jest wstawić obrazek w sygnaturze profilu, bo do tego jest potrzebny link z innej strony hostującej obrazy i link obrazka wstawiasz w takim kodzie ![alt text](image url) . -
@mihau1878 dzięki ... da się wyśrodkować czy to niemożliwe?
-
Logując się na stronę gry przekierowuje mnie na adres holenderskiego OSM https://www.onlinesoccermanager.nl/Login, gdzie pisze że nieprawidłowa nazwa użytkownika i hasło. ktoś tez tak ma? może to tylko tymczasowy błąd.
Przez aplikację jest ok.