IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
-
Grupa A
-
Dziękuje całej lidze za walkę do samego końca, moze nie było o co walczyc na dole od połowy ligi, ale kazdy jednak urywał pkt liderom i @daroo933 wręcz wyrwał awans
p.s @Benio-Team ODWAZNIE
-
@Dino-Ligenza @Dovco_HandF zgłaszam się na PM w rundzie finałowej
-
@Seba191995 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Dziękuje całej lidze za walkę do samego końca, moze nie było o co walczyc na dole od połowy ligi, ale kazdy jednak urywał pkt liderom i @daroo933 wręcz wyrwał awans
p.s @Benio-Team ODWAZNIE
Dzięki wielkie Bardzo ciężka liga w połowie ligi był mega kryzys i już myślałem, że nie ma o co walczyć Graty @Mati-Colchoner widzimy się w finale. Pokonanym glowa do góry nie ma wstydu
-
Statystyki z drugiej rundy IMP.
Najwięcej punktów:
@grzechu111 - 62
@maniek_56 - 61
@john adams_2 - 61
@Kuba1523 - 60
@Mati-Colchoner - 59Najwięcej strzelonych:
@Kuba1523 - 60
@krupski_96 - 60
@PlugawyLuca - 57
@MariuszKill - 54Najmniej straconych:
@john adams_2 - 17
@borynos - 17
@grzechu111 - 18Największa różnica bramek:
@Kuba1523 - 34
@john adams_2 - 31
@grzechu111 - 29
@krupski_96 - 26
@borynos - 26Najwięcej żołtych kartek:
@Damiś27 - 63
@OnlyDybi - 59
@Tedoski - 59
@cogito - 58
@xSilverGhost - 58
@pb1984 - 58Najwięcej czerwonych kartek:
@Damiś27 - 5
@xSilverGhost - 5Fairplay:
@peleKPS - 13 żółtych i 1 czerwona
@MariuszKill - 23
@jasiuk88 - 24
@maniek_56 - 25
@Marcin-kolasa - 26Największa średnia wartość za gracza:
@tristan1982 - 71.1
@borynos - 69.2
@Jyndrek-Potkon - 66.6
@GrzesJ - 66.2
@Mati-Colchoner - 66.1Największa wartość zespołu:
Na ten moment to nie ma sensu.
Każdy z nas mógłby mieć dużo większą
wartość, gdyby nie limit. -
Liga A-IMP'22,R1
Awans do finału:
@grzechu111
@Dovco_HandF
-
Liga B-IMP'22,R1
Awans do finału:
@Mati-Colchoner
@daroo933
-
Liga C-IMP'22,R1
Awans do finału:
@maniek_56
@Łowkiet-Łukasz
-
Liga D-IMP'22,R1
Awans do finału:
@john-adams_2
@Josue-Antonio
-
Liga E-IMP'22,R1
Awans do finału:
@Kuba1523
@krupski_96
-
@Mati-Colchoner said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@Dino-Ligenza @Dovco_HandF zgłaszam się na PM w rundzie finałowej
Jako obrońca mistrzoskiego tytułu - zakładasz finałową ligę .
Zasada ta będzie obowiązywać od tej pory we wszystkich finałach IMP - prawo do założenia ligi finałowej będzie miał ten z menadżerów, który zajął najwyższe miejsce spośród finalistów w poprzedniej edycji - jak w tym przypadku Indywidualny Mistrz Polski 2021: @Mati-Colchoner .
-
@Łysy-Bolcownik said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Grupa A
Kol 15
PÓŁMETEK
Co to znaczy nie odpuszczać i walczyć do końca . Na półmetku byłem ledwie w środku tabeli, ale druga część sezonu to niesamowity pościg i fantastyczne wygrane. No i ten ostatni mecz na wyjeździe z Robertem i wygrana jedną bramką... Piękna liga, każdy mecz to wielka niewiadoma. Dziękuje wszystkim za emocje i walkę fair play.
-
@Dovco_HandF
gratuluję, dobry mecz, a u mnie zabrakło spokoju.. wkurzył mnie sędzie w kolejkach 16-24, 5 razy miałem tego samego czerwonego wariata w 9 meczach i pozamiatał, a końcówka to same złe wybory, na Ciebie miałem zagrać 4231, ale pomyślałem będzie co ma być i walnąłem 433 no i.. jest jak jest, powodzenia w finale -
Ja w kwestii formalnej, kiedy planowany jest start rundy finałowej? Myślę że nie będziemy czekać do następnego poniedziałku?
-
@maniek_56 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Ja w kwestii formalnej, kiedy planowany jest start rundy finałowej? Myślę że nie będziemy czekać do następnego poniedziałku?
Dyskutujemy na kiedy przyspieszyć start finału. Planowane było to na początek grudnia.
Finał: - start: ok. 05.12.2022
Liga: Liga Fantasy 150
Liczba uczestników: 10- gramy z okresem przygotowawczym
Specyfikacja zbudowania drużyna na start w lidze: - dopuszczalny jeden nastolatek na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
- dopuszczalny jeden zawodnik w przedziale wieku 20-25 lat na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
- dopuszczalny jeden zawodnik w przedziale wieku powyżej 30 lat na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
- gramy z okresem przygotowawczym
-
@Dovco_HandF 05.12 z okresem przygotowawczym spowoduje że liga nałoży nam się na okres świąteczny. Wg mnie kompletnie bez sensu, ale może reszta jest innego zdania. Po drugie, nie wiem czy na coś czekamy, czy niektórzy potrzebują... odpocząć? Jak dla mnie start może być na dniach, żaden problem.
-
@Dovco_HandF
Jurek ale po co czekać 3 tygodnie? Każdy finalista ma wolny slot każdy jest w gazie grajmy od razu -
@daroo933 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@Dovco_HandF
Jurek ale po co czekać 3 tygodnie? Każdy finalista ma wolny slot każdy jest w gazie grajmy od razu, zapytam każdego w prywatnej wiadomości czy chce grać szybciej, czyli za tydzień 21go bm. Jak większość będzie za - nie będziemy czekac 3 tygodie, tylko damy sobie tydzień na odreagowanie po finiszu w półfinałach IMP.
-
Finaliści IMP 2022 wg zdobytych punktów w półfinałach:
@maniek_56 (61) PP
@Kuba1523 PL (60) PL
@Mati-Colchoner (59) PL - PM
@Josue-Antonio (58) PPA
john adams_2(58) PL
@Łowkiet-Łukasz (57) PP
@daroo933 (57) PP
@grzechu111 (56) PP
@krupski_96 (55) PL
@Dovco_HandF (52) AMPGłosowanie za przyspieszeniem rozegrania finału o 2 tygodnie - start za tydzień w poniedziałek 21 listopada 2022 roku.