OSM Taktikleri
-
@Yusuf-Hayaloğlu saha seviyesi yoksa neden yenemeyesin kardeşim?
-
@babuşthekıro sıkıntı orda saha seviyesi gelişmiş düzeyde cünkü kupada yarı finalda eşleştik adam ev sahibiydi ben son dakka özel attım 3-2 anca yenebildim özel olmasına ragmen
-
@Yusuf-Hayaloğlu 4-5-1 veya 4-2-3-1 işine yarayabilir o zaman
-
@DELİK4DİR ,
milan olsaydım çok sinirlenmiştim
-
Takımıım Antalyaspor 2hafta sonra önemli bir macım var.Rakip osmanlıspor ve 2.sırada benim 1puan gerimde bulunuyor.İlk maçta benim evimdeyken maç özel attık ikimizde 5-4 son dakika golu ile kazanmıştım.Ancak şimdi deplasmandayım, benim kadro değerleri 437m rakip takımımn 328m değeri ancak ilk 11lerimiz kafa kafaya denk geliyor.Adam 4-3-3B-kk adam adama ofsayt evet ve agresif taktiklerini kullanıyor ben ilk macımda 4-3-3B-kk alan savunması ofsayt hayır yüksek hızda paslasma,rakibe yakın oyna pres 85 ve agresif oynatmıştım.
Görüşlerinizi bekliyorum... -
Manchester city için taktik önerebilir misiniz bugün united la macim var adam 4 4 2 ,adam adama ve paslı oyun oynuyor .
-
Bu başlığı kapatmak lazım bence Genelde her cevap 4-3-3 , 4-2-3-1 veya 4-5-1 oluyor 4-3-3'le geçirdiğim bir sezonu paylaşmak istedim.
-
@babuşthekıro hacı ben bu oyunda 433B KK, 442A KK ve 523A uzun toptan başka taktiğe güvenmiyorum valla
-
BEYLER BU 4 4 2 A PAS OYUNU NASIL OLUYOR TAM OLARAK TAKTİĞİ YAZABİLECEK VAR MMI ??????
-
Murat abi yine sıkıştığım anlardan biri ve yine senden yardım istiyorum Benim için oldukça önemli bi maç Arkadaşla hırslıyız Benim kadro değerim 376 onun ki 392 . Maç benim sahamda. Onun taktiği 4-5-1 K.G.V Genelde ofsayt taktiği açık oynuyo ve alan savunması yapıyo. 4-3-3 B ile mi çıkmalıyım mutlak kazanmak için. 4-3-3 b diyorsan diğer ince ayarları ne yapmalıyım tavsiyen nedir
-
@Arda-Öksüz 4-5-1 tehlikeli taktik fakat bazen ekip savaşlarına bakıyorum değerleri yakın takımlar 4-5-1 ile çıkıyor. Murat abiyi bekle
-
@Arda-Öksüz Valla bana kalsa sen 4231 KGV oyna, orta sahan forvete yardım etsin. Pres abartılı olmasın 60-70 arası.