OSM Taktikleri
-
@cassano90 said in OSM Taktikleri:
@esaret333 sen soraydın arkadaşlarımız veya ben cevap verirdim.
ayrıca şunu söylemek istiyorum bu oyunda güvenmediğim 2 taktik var ve bunlar 4231 ile 451'dir. çok tavsiye edilen ve çok fazla rağbet gören bir taktik olmasına rağmen hiç kanım kaynamadı bu taktiğe. 4231 veya 451 oynamak yerine 532 kontra atak, 523 uzun top taktiklerini tavsiye ederim. bugün yine benden 2-3 kat üstün olan rakibimi 523 uzun top ile 4-0 yendim. tabii çizgi taktikleri bu oyunun en önemli kısmı. @esaret333 kardeşimizin dediği gibi bu oyunu öğrenmek için en iyi yol kendi taktiğinizi kendiniz oluşturun. bu şekilde daha verimli olur. herkese iyi geceler.5-3-2 kontra atak beni hep batırdı bi beceremedim o taktiği 5-2-3 uzun top dediğinde de en fazla beraberlik mi ne almıştım zora düştüm mü benim tek bildiğim 4-5-1 kgv o da her zaman tutmuyor da belki de ben ayarlayamıyomdur bugün benden 2 kat üstün olan takımı yendim 4-5-1 ile 4-2-3-1 oynama 4-5-1 oyna ve dediğim gibi gene de sen bilirsin , ayrıca soraydın demişsin de kimsenin tam bi bilgisi yok oyunda senin de yoktur coinssiz zevki çıkmıyor daha iyi sonuçlar alırdım bak coins azdı kupada falan elendim coinssiz yenmek çok zor oyunu tam anlamıyla kavrayabilsek ah "coinse ihtiyaç duymayacak derecede" , tabi bunun için de hep denemek lazım denerken de yenilgiler ala ala hep kötü sonuçlar almaktan tabi ki korkuyor insan
-
@esaret333 ben tüm hesaplarımda en az coins harcayarak oynuyorum. kupadan elenme pahasına da olsa özel antrenmana gitmemeye çalışıyorum. coins yok mu var fazlasıyla var ancak coinse bağlı oynamamak lazım bu oyunu. 532 kontra atağı bende tam anlamıyla oturtamıyorum deplasmanda genelde beraberlik aldım evim de galibiyet aldığım oldu ancak hepsinden fazla mağlubiyet doğurdu 532 kontra. 523 uzun top biraz daha ön planda benim için. tabii 5-6 maçla bu taktiğin başarılı bir taktik olmasının kanıtına varamayız. ancak deneyerek bunu da oturtabilirim diye düşünüyorum. ben dün benden 2-3 kat iyi kadrosu olan adamı 523 uzun top ile evimde 4-0 aldım. 451 oynasam en fazla 1-0 falan alırdım bence.
-
@mrtgll33 ııh ben bulamam rastgele oynuyorum herkes ve sen gibi sen bul da senin taktiğinle oynayalım bu arada laf mı çaktın tam da anlayamadım ama denemekten korkuyorum denerken yenilgiler falan alıyorum bazen hep bilindik taktiklerle oynarken bile güvendiğim taktiklerle oynarken bile şaşırtıcı yenilgiler alabiliyorum o yüzden denemeye fırsat olmuyor oyunda da herkesin pek bir bilgisi yok bildiğim kadarıyla ...
-
@cassano90 oyunu anlayamadım ki arkadaş , bu dediğini (5-2-3 ) gerçek hayatta uygulasa bir takım , karşısındaki takım orta sahayı rahat geçer habire o dizilişi uygulayan takımın yarı sahasında geçer maç , sen nasıl 4-0 aldın hayret belki karşındaki yanlış oynamış olabilir ha ayrıca uzun toplarda kontrol zor olur , oyunu bi anlayamadım . oyun mu bizi anlayamadı biz mi oyunu ?
-
@esaret333 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 ııh ben bulamam rastgele oynuyorum herkes ve sen gibi sen bul da senin taktiğinle oynayalım bu arada laf mı çaktın tam da anlayamadım ama denemekten korkuyorum denerken yenilgiler falan alıyorum bazen hep bilindik taktiklerle oynarken bile güvendiğim taktiklerle oynarken bile şaşırtıcı yenilgiler alabiliyorum o yüzden denemeye fırsat olmuyor oyunda da herkesin pek bir bilgisi yok bildiğim kadarıyla ...
Öncelikle ben rastgele oynamıyorum bunu profilime bakarak anlayabilirsin. Oyun bile olsa strateji gerekir Benim bulduğum çok taktik var ama bunu tüm detayları paylaşmamam çok normal, paylaştığım kişiler benim ligimde olabilir savaş aldığımız ekipte olabilir. Yani o taktik bana karşı kullanılabilir. Bu nedenle en yakın taktik olarak yardımcı oluyorum, gerektiğinde sayısal Değerleri bile veriyorum. Diğer konu olarak laf felan çakmadım, yanlış düşüncene istişare yaptım diyelim Kimin bilgisi olup olmadığını siz veya ben bilemem bu 2-3 lig de de anlaşılmaz çünkü bir dünya menajer var ve liglerinde çok başarılılar.
-
Galatasarayım antalyayla maç var 4-4-2b Paslı oyun oynuyor napim taktik verin
-
@F.S.M.0.13
22 gün önce daha lig başlamadan F.S.M.0.13 hocamdan arsenal için hangi rotasyona gitmeliyim hangi taktiği kullanmamı önerirsiniz diye öneri istemiştim ve bana yardımcı oldu 23 gün sonraki takımın hali namağlup lider olarak ilerliyorum yardımcı için çok teşekkürler -
@F-S-M-0-13 Vay be
-
@esaret333 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 başkalarına verdiğin taktiklerde başarısız olduğunda ne diyolar sana çok merak ettim bir de coins falan satın alıyor musun hedefi 15 olan takımı 1. yapmışsın baya bi zor iş kesin coins almışsındır
Bana bişey demelerine gerek yok ben özelden yazıyorum taktik tutmadıysa üstünde analiz edelim diye hedefi 15 olan Takımı 1.yaptığımda coins sistemi daha gelmemişti. Daha sonradan bi kere daha öyle yaptım ama coins almamıştım zaten vardı ayrıca zor veya kolay olacağını anlamak için iyi menajerlerle oynamalısın Coins almak da, coins ile oynamakta normal birşey.
-
@Grug-Dex said in OSM Taktikleri:
22 gün önce daha lig başlamadan F.S.M.0.13 hocamdan arsenal için hangi rotasyona gitmeliyim hangi taktiği kullanmamı önerirsiniz diye öneri istemiştim ve bana yardımcı oldu 23 gün sonraki takımın hali namağlup lider olarak ilerliyorum yardımcı için çok teşekkürler
Hocam bu hangi taktik acaba? :thinking:
-
@Alper-Uçar said in OSM Taktikleri:
@Grug-Dex said in OSM Taktikleri:
22 gün önce daha lig başlamadan F.S.M.0.13 hocamdan arsenal için hangi rotasyona gitmeliyim hangi taktiği kullanmamı önerirsiniz diye öneri istemiştim ve bana yardımcı oldu 23 gün sonraki takımın hali namağlup lider olarak ilerliyorum yardımcı için çok teşekkürler
Hocam bu hangi taktik acaba? :thinking:
kanatları kullan 4-3-3b
-
@Grug-Dex tebrikler :pray_tone1:
-
Beyler bugün önemli maçım var. Rakibin kadrosu benden 2,3 tık iyi
Rakibin Taktikler : 433A - Kanatları Kullan - Adam Markaj - Ofsayt Evet
Tam saha baski - Ofansif - Topa hakim olHangi taktiklerle çıkayım maça yardımcı olursanız sevinirim.İsterseniz kadroları atabirim
-
@Bavernas kardeşim tık'ı açıklar mısın? tık dediğin kat olabilir, 10 milyon olabilir, 100 milyon olabilir nedir tık?
fazla fark yoksa 4-3-3A - KK - Alan Savunması - Ofsayt Yok oyna Baskı %60 ayarla (sanırım rakibe yakın oyna oluyor) Dengeli ve Yüksek Hızda Paslaşma yap
-
@cassano90 5-2-3 uzun top korneri kime kullandırıyorsun hangi mevkideki oyuncuya kullandırıyorsun ?
-
@esaret333 kardeşim adam oyunun ilk 1000 sırasındakiler ile oynuyor biz kendimizi iyi sanıyoruz
-
@esaret333 Kornerleri ortasahanın kullanması idealdir bence kardeşim.
-
@abtulbaki 4-3-3 kk oyna