OSM Taktikleri
-
Hocam tekrar merhaba bugun west brom la macım var evimdeyim onun kadro degeri 1.3milyar benim de kadro degeri 1milyar 442b kanatlari kullanıyor ben 433 çıkayım diyorum a mi b mi uygun olur bir de çizgiler hangi aralıkta olmalıdır
-
Merhaba tekrardan
4-5-1 kgv oyunuyorum. Küçük takımları yeniyorum ama büyük takımlara yeniliyorum. Hiç yenemedim. Yüzdeler 75 75 75
Öneriniz var mıdır ? Moralim bozuk :
(
İngiltere ligi -
arkadaşlar tüm güçleri 90 90 90 olan birini 4-4-2B taktiğinde defansif oynatabilir miyim acaba?
-
Rakip benden dusuk evimdeyim 4-2-3-1Kgv oynayacak gibi bana karsi oneriniz ne olur ? Alan adam?
-
-
sorum: kgv açılımı nedır
-
sorum:3 arkadaş ıngıltere lıgı açtık biri m.city diğeri m.unıted aldı bende Tottenham Hotspur FC takımını aldım hedefım 4 fakat sampiyon olmak istiyorum arkadaşlarımı gerıde bırakıp....daha onceki liglerımızde 433 4231 taktıklerını denedım hıc basarılı olamadım hep 3, oldum bana guzel bı taktık verebılecek olan varmıdır.....
-
-
@beowolff 1.soru kaleyi görünce vur 2.soru kardeşim elindeki takım güçlü ve iyi oyunculara sahipse 4-3-3 kanatları kullan öneririm
-
Gelisimi iyi olan ve +89 +90 civari en iyi forvet ve ortasahalar kimlerdir? (Dembele haric) Yardimci olursaniz sevinirim Arsenal ile oynuyorum su an sezon oncesindeyiz. Dybala ve donarummayi transfer ettim dahada butcem var
-
@mrtgll33 Yok abi Tottenham için
-
@TheKing-38 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 Yok abi Tottenham için
Kadrom bayağı iyi abi herkes 95+
-
@Bilocan-Bingul açıklamamda yazdım 433 ve 4231 bı cok lıgde denedım oynadıgım arkadaslarımla sureklı oynuyorum hep 3. oluyorum o yuzden bana baska değişik bı taktık lazım hocam 433 istemıyorum
-
Arkadaslar napoliyim juve ile 30 dk sonra deplasmanda lig macim var 4-3-3b kk alan savunmasi kullaniyor ofsayt tuzagi yok .kadro degerleri 300 vs 270. Stil baski ve pozisyon ayarlari nasil olmali?
-
@beowolff özür dilerim 433 yazdığını görmedim ama yinede güzel çizgi taktiğiyle iyi randıman alınabilir ama yine siz bilirsiniz
-
@MertcanOzzkan kardeş forvette 90 olmasa da 17 yaşında isak var 82 ratingi,orta sahada Renato sanches var 19 yaşında ratingi 92 bide pulisic(18 forvet 85),weigl(21 o.saha 89),alli(20 o.saha 89),gabriel barbosa(20 forvet 89) gibi isimler gayet iş verir