OSM Taktikleri
-
Bu rakibe karşı nasıl oynamalıyım sizce ? Şampiyonluk yarışı veriyoruz ve kendi sahamda oynayacağım saha avantajım %6 antrenman kampı da basabilirim. Ben 4-3-3 B Kanatları kullan Alan markajı Ofsayt tuzağı hayır Forvetler sadece hücum orta saha forveti destekle bekler ileri geri Baskı 79 Stil 75 Tempo 75 oynuyorum. Böyle mi çıkayım yoksa değişiklik yapayım mı sizce ?
-
Galatasaraya karşı maçım var rakibimin çok zor kırabileceği bir defans taktiği arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
-
ligimdeki son maç @mrtgll33 adlı arkadaşla genelde 433 c çıkıyor ne çıkmalıyım sizce
-
@osmancandar
433c ? -
rakibim 4231 kgv oynuyor. Deplasmana gidiyorum puan almak istiyorum nasil bir karşı taktik önerirsiniz?
-
4-2-4 uzun top oynayan rakibime karşı 4-3-3b kanatları kullan çıkacağım. Kafama takılan soru adamın 4 forvetine karşı benim 4 defansım var ve ben adam markajı mı alan markajı mı oynamalıyım? Şu ana kadar hiç adam markajı oynamadım ve genelde de hep iyi sonuçlar aldım ama ilk defa bu kadar tereddütte kaldım. Daha önce 4-2-4e karşı alan savunması ve adam markajı şeklinde oynayanların tecrübelerine ihtiyacım var. Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Maç 18:15 civarı oynanıyor.
-
@osmancandar ne çıkarsan çık o efsaneye yenilirsin kardeşim benden söylemesi
-
@mrtgll33 @F-S-M-0-13 rakibim 4231 kgv oynuyor. Deplasmana gidiyorum puan almak istiyorum nasil bir karşı taktik yapmam lazim? ( kadrosu benden biraz iyi )
-
4 3 3 b ye karsi taktik
-
@yyatora 5-3-1-1 taktiğinde markaj nasil olcak ve ofsayt acik mi kapalimi olcak?
-
unitedla deplasmanda macım var 433a kk oynuyor benim kadro degerim daha yüksek 451kgv mi 433b pas mı çıkmalıyım ?
-
@Sir-Umut-Birdal Adam markajı oynadım ve 1-0 kazandım. Belki yardımım dokunur diye sonucu yazayım dedim.
-
4 3 3 b ye karsi taktik adama adama ofsayf hayir kanatlari kullana karsi taktik
-
Psg maçım deplasmanda 433b paslı oynuyor kadrosu benimkinden iyi takımım marseille kazanabileceğim bi taktik verirmisiniz?
-
Arkadaslar takim degerim 900m e yakin , takimim oldukca iyi fakat bazi buyuk maclarda puan kaybediyorum , bournemouthla 1-1 berabere kaldim ve liderligi kaybettim. Taktikte bir sorun mu var bilmiyorum , 4-3-3 a yada b , kanatlari kullan , alan sav , no ofsayt , agresif 70-75-70. Forvette 4 tane +100 , ortasahada 5 tane +100 , defansta 5 tane +100 luk oyuncum var. Hangi taktikle oynamaliyim sizce? Takimim diger takimlara gore kadro olarak cok cok ustun. Detayli taktik verebilecek olanlara simdiden tesekkurler
edit : takimi incelemek isteyenler profilimde 2. kulup sayfasi , arsenal takimi.
-
Yarın evimde tottenhamla maçım var 433b kk oynuyor kadrosu baya güçlü 100m fark var aramızda takımım man utd
-
selamın aleyküm beyler
4 2 3 1 taktigini kullanan var mı?
-
-
arkadaşlar adam adam alan savunma sı ofsayta taktiği ile ilgili bilgiler almak istiyrm hangisi daha iyi