OSM Taktikleri
-
Herkese hayırlı geceler... Önemli bir maçım var. Rakiple aramızdaki kadro farkı 110 milyon daha iyiyim ama rakip özel antrenmana gitti ve maç onun evinde. 4-4-2 A KK Adam markajı oynuyor. Sizce ben nasıl çıkmalıyım. Pres vb. Derecelerine de yardım ederseniz sevinirim (Takımdaki forvet sayım minimumda)
-
@saitsait60 forvet sayın azsa deplasmanda 451 kgv alan savunması ofsayt kullanma sayılar 40-60 arası deneyebilirsin,ama seninde kamp atmanı tavsiye ederim
-
@cnytakn hocam iyi günler ben newcastle oynuyorum karşımda liverpool var bariz benden üstün, casus yolladım kanatlardan oyun,alan savunması 4-3-3b oynuyor bende 4-5-1 kgv oynamak istiyorum açıkçası kazanmak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz?
-
@luckes Merhaba, deplasmandasın ve rakip e karşı kadro kaliten düşük 451 kgv alan savunması ve ofsayt kullanma,bunun yanında orta sahan defansa yardım etsin diğerleri yerinde kalsın ve tabiki kamp atabiliyorsan atmayı dene umarım alırsın maçı bol şans
-
433 KK da 79-65-65 de kendimden küçük takımlara karşı oynarken yeteri kadar gol atamıyorum. Ve hatta bazen eş takımlara karşı evimde saha avantajım olmasına rağmen çok zorlanıyorum. Bugün Barça ile evimde kesin almam gereken maçım var. Diziliş veya mentalite önerisi olan var mı?
Takım değerim de gayet iyi durumda. En azından Barça'dan iyi olmasa bile saha avantajım var. Bu maçtan istediğim sonucu nasıl alabilirim? -
@mbediroglu58 79 65 65 ortadakı sayıyı 70 79 65 yaparsan ve ortasahanız forvete yardım ederse daha fazla gol atabilirsiniz.
-
@cnytakn Bunu Barça maçı için de söyleyebilir misin? Kardosu benden bir tık fazla ama dediğim gibi saham 3 yıldız. Ayrıca orta sahaya forveti destekle derken forvete de orta sahaya destek görevi vermek gerekir mi?
-
@mbediroglu58 Gol atmakta sıkıntı çektiğinizi söylediğiniz için demiştim takımınızın ve rakip in durumunu bilmediğim için net birşey söyleyemem ama güçlüyse sayıları düşürmenizi ve mevkileri sabit yapmanızı önerebilirim
-
433 kk forvet ileri orta saha ileri defans geride kal baskı57 ofansif79 tek pas 100 şeklinde oynatıyorum hücum hattımız iyi ama savunma ve kalemiz çok iyi değil. Özellikle denk rakiplere karşı ve bizden üstün olanlara karşı üstün oynayamıyoruz yardımcı olur musunuz ?
-
Rakip 4-3-3 a pas adam adama ofsayt yok oynuyor fb ile ben gs deplasmanda 4231 oynayacam 79 sayılar ve çizgi taktiği nasıl olmalı