OSM Taktikleri
-
Slm ben genel sabit kendi evimde oynayacagım 433b deplasmandada 433 karşı oynayacagım bir taktik arıyorum varmı ayrıntılı olursa iyi olur sayıları kaç yapmam lazım forvet ileri orta yeindemi vs gibi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar, Sayıları isteyen arkadaşlar kendinizin deneyerek en doğrusunu bulmanız daha doğrudur,kimse size kendi taktiğini birebir vermez eğer öyle birşey olursa kendi yoluna taş koyar taktiği çözülür ve rakiplerinin eline koz verir bunun yerine size verilen taktikleri kendiniz geliştirip daha iyi sonuçlar almaya bakmalısınız tabiiki yardım konusunda taktik istenebilir ama bu direk sayıların verilmesi hem yanlış hemde kendinize haksızlık olur.
Hepiniz iyi menajerlersiniz unutmayın!
-
@cnytakn Liverpool ile maçım var deplasman hakem kırmızı rakip 433a kk oynuyor alan savunması, 108 102 106forvetleri, 107 104 101 orta saha 113 109 106 defans oyuncuları benim forvet 106 orta saha 100 defans 100 ortalamasında. Şansım nedir kampa gidecek muhtemelen, ben de gideceğim.
-
@erdmbkr-1907 433 çıkarsa rakip senin 442 b pas yada 451 kgv (kadrona göre) çıkman iyi olur,normal çık hakem kırmızı, saha avantajı var seninde kamp a gitmen iyi olur ofsayt kapalı olsun
-
@cnytakn çizgi taktikleri nasıl olsun defans orta saha forvet, bi de baskı stil tempo aralığı 451 için
-
@erdmbkr-1907 yukarıda birşeyler yazmıştım
-
@cnytakn okudum okudum ama ortalamasını verseydiniz bari neyse işşallah alırız maçı büyük iddia var
-
@erdmbkr-1907 40 -60 arası
-
@cnytakn thanks
-
Selamun Aleyküm , rakibim 4 4 2 a kontra atak , aşırı agresif
Adam markajı kullanıyor kadrom ona göre çok az farkla güçlü maç benim sahamda nasıl bir taktik önerirsiniz
-
@furkançamlı34 merhaba 433 a kanatları kullan bol şanslar
-
Öncelikle herkese merhaba bugün evertonla maçım var deplasmanda değeri 540 m benim 460 m m cityim ben forvetlerim 96 üstü orta sahalarım da 90 üstü 2 tane 100 var defanslarım 90 üstü 2 tane 95 var kalecim 100
Rakibim 433 b paslı oyun adam adama ofsayt kullanmıyor nasıl bi taktikle çıkmalıyım -
@hasan45498 451-KGV öneririm. Maç rakibin sahasında ve kadro değeri daha yüksek. Ofansif oynamaya gerek yok
-
@comfortablynumb1903 cevabın için teşekkürler ama kadrom buna elverişli değil 5 tane orta saham var 5li orta saha yaparsam yedek kalmıyor başka bir önerin var mı (genelde 433 oynadığım için 5 tane forvetim var)
-
@hasan45498 Maalesef. Genelde 433e karşı 451 çıkıp orta sahayı kalabalık tutarım.
Kadrona baktım ama 433 veya 442 dışında diğer dizilişler için pek uygun durmuyor. -
@comfortablynumb1903 442b pas yaptım dediğin gibi defansif yaptım 2 0 yendim deplasmanda adam istifa etti 1.yim şuan
-
@hasan45498 tebrik ederim
-
@hasan45498 Tebrikler