OSM Taktikleri
-
4-3-3 B dizilişinde orta sahanın ortasındaki mevkiye ofansif oyuncuyu koysak Defansif orta saha oyuncusu ile aynı performansı gösterir mi?
-
Ezbere kaçan bir soru olacak ama bilgisayara ya da tecrübesiz menajerlere karşı averaj artırmak için hangi taktikle oynuyorsunuz?
Ofansif olarak 443KK ön planda, ama ben bu dizilişin diziliş ve mevkilerini yapamıyorum.
Mevkileri sabit tutmak mantıklı geliyor, sonuçta orta saha sayısı çok az. Ama sayılar için hiçbir şey yapamıyorum -
@comfortablynumb1903 çok gol atmak için pas hızını ve ofansif i arttırmak gerekiyor mevki orta forvete yapabilirsin
-
Arkadaşlar ben göztepe rakib osmanlı kadro değeri 213 benim 203m deplasmandayım benim oyuncularımın formu moral full onun 2 tane defans oyuncusunun düşük 4-4-2 a pas oynuyor forvetleri ortasahaları benimkinden bi tık güçlü sizce nasıl oynamalıyım teşekkürler
-
Rakip fb çok önemli maç deplasmandayım ben gs yım kadro farkı 60 M kadar çok değil 4-3-3 A oynayacak paslı alan ofsayt yok ben 4-2-3-1 çıkacağım sayıları düşük tutarsam topa hakim ol dersem yenme şansım nasıl yoksa 79 lara mı çekeyim acil destek
-
Takımım iyi durumda mutlak yenmem gerekiyor sayılar kaç olursa alırım bu maçı yaklaşık pas tempo baskı nasıl olsun
-
Diziliş olarak forvet ortaya orta forvete defans geride düşünüyorum ancak şunu merak ediyorum sayılar 40-60 diyorsunuz örneğin baskı 60 tempo 60 paslaşma 60 olsun bu şekilde maçın gidişatı ne oluyor tek gol yiyip kaybetmek istemiyorum
-
İskoçya liginde ikinci ile deplasmanda maçım var.
Stadyum seviyesi 3. 442B Paslı oyun oynuyor. Gizli kamp yaptı ama galiba adam adama ve ofsayt kapalı oynuyor.
Kadrolara bakabilirsiniz ama tüm mevkilerde bir tık önde gibiyim.
Dün karşılıklı dostluk maçı attık. 2 maçı da üstün oynayıp deplasmanda berabere evde galibiyet aldım.
Özel idman attım ama o da attı galiba. -
Merhaba,
Sampdoria ile oynuyorum bütün kadrom 24 yaşın altında. Sadece forvetim 30 yaşında. En yaşlı olduğu için oynadığı her maçta onu kaptan seçiyordum fakat dün akşam Erman Hoca tecrübe eksikliği var başka birisi seçilmeli dedi???? En yaşlıyı seçiyordum ne yapmalıyım şimdi?
-
Selam reis benim bugün man uniedetla maçım var bende liverpolum deplasmanda oynuyorum oyuncu degerlerimiz hemen hemen ayni 95 ile 100 arası rakip 433 A oynuyo kanat ofsayt evet ben ona karşı ne oynamalıyım çok acil tactik lazım
-
@03AFYOKK forvet sabit orta defansa öneririm
@süloderado erman hocayı dinleme en yaşlıyı seç @ferhat-xman evdeysen sende 433 a kanat alan savunması ofsayt kapalı olsun kamp atabiliyorsan at.
@ComfortablyNumb1903 451 yaparsan deplasmanda daha iyi olur uygunsa 442 b pas yap derim -
Selamın aleyküm ben arkadaşlar pas kgv kanatın ne zaman kullanılacağına karar veremiyorum bu mevkileri en doğru şekilde neye göre ayarlamalıyız ayrıca pres stil tempoyu ayarlıyorum fakat verimsiz oluyor nasıl ayarlıyacağımı tam anlayamadımküçük takımlara 1 atıyorum büyük takımlara karşı kaybediyorum bana ne yapmamı önerirsiniz
-
@cnytakn hocam iyi akşamlar, ben man city yönetiyorum yarın akşam chelsea ile maçım var, hemen hemen takımlarımızın güçleride aynı hatta benimki 1 tık belki üstündür diyebilirim, maç benim evimde 5-2-3 oynamayı düşünüyorum defans yerinde kalacak orta saha defansa yardım edecek, forvetler sadece hücum, alan savunması tempo baskı vs 75-70 arası diye düşünüyorum, büyük ihtimal bana karşı ya 4-3-3 yada 4'lü forvet oynatacak, sizce ne yapayım?