OSM Taktikleri
-
beyler 3-4-3 kk a karşı hangi taktikle çıkmalıyım benim kadrom çok daha iyi rakipten
-
@burakenger 433 a kanatları kullan mevkıleri sabit tut rahat alırsın kadron .çok daha iyi ise. Hakeme dikkat et
-
Teşekkürler 5-0 kazandım
-
-
Merhaba bugün rakibimle kupada yarı final maçı yapacağız. Kadro değerlerimiz aynı, benim ort. oyuncu değerim 3,7 onunki ise 3,5. Menajer listesinde düşmemem için kazanmam şart. Antrenman kampına gittim ve gizli antrenman yaptım. O da gizli antrenman yapmış. Ne yapmamı önerirsiniz ? @CnytAkn @manhay @Cihan-Morinho @İIayda @Eren-Erulutekin @KRMBLLK
-
@pandora-18 451 kgv çıkabilirsin değerler 45 60 arası olabilir mevkiler sabit
-
@i̇iayda Teşekkür ederim deneyeceğim.
-
5-3-2 , 6-3-1 ve 5-3-1-1 gibi defansif kontra cıkan takımlara karsı nasıl bir taktikle çıkmayı öneriyorsunuz adminlere sorum.
Taktik oyun tarzı değerler olarak bilgilendirebilir misiniz?
-
anlayamadım tam olarak
-
@eren-erulutekin Senin için dememiştim.
Rakip kadro ve senin kadro durumun hakem saha koşulları nedir?
-
@eren-erulutekin rakibin taktiği hangisi 631 mi 532 mi ?
-
5-3-2A olacak
-
@eren-erulutekin kadronun üstün olduğunu söyledin 433 a kanatları kullan cıkabilirsin, mevkiler sabit olsun.
-
Beyler kadro değerim 430m 2 gün üst üste 515mve 700m luk takımlarla karşılaşacağım ikiside 4-3-3 oynuyor (biri A biri B) . Mutlaka ikisinide yenmem gerekiyor. 515 milyonluk takım ile evimde 700 milyonluk takım ile deplasmanda karşılaşacağım. Mübarek ramazanda bi yardımcı olur musunuz
-
20 yaşında 107 overall formu yeni sarıya düşmüş orta saha maçta oynar mı? Çok önemli maç, oynarsa etkisi çok mu az olur? Sizce oynatmalı mıyım adminlere...
O oynamazsa yerine 95overall adam oynicak -
@eren-erulutekin Oynayabilirsiniz 1 seferlik
-
433 Paslı oyuna karşı ne önerirsiniz.
Orta saha hariç diğer mevkilerde üstünüm